Нашите проекти

Во прилог се дел од нашите успешно завршени пректи. Секој проект различен и уникатен направен специјално за потребите на нашите ценети клиенти

18 години успешна работа

Дел од нашите успешно завршени проекти

Услуги од Еврометал Виница

Челични конструкции

Челикот е материјал со неограничени можности и инзвонредни карактеристики. Совршено решение за изградба

Прочитај повеќе за челичните конструкции

Клик за повеќе

Кровопокривачки работи

Покривачките работи се изведуваат со сендвич панели со различна дебелина и трапезно профилирани лимови за совршена изведба

Прочитај повеќе за кровопокривачките работи

Клик за повеќе

Браварски работи

Вршиме секаков тип на браварски работи, вклучувајќи огради, скалила, пренамена на товарни возила, прозори и слично.

Прочитај повеќе за браварските работи

Клик за повеќе

Лимарски работи

Лимарските работи опфаќаат монтажа на опшивки, хоризонтални и вертикални олуци, атика, плафон, и се останато за вашите потреби

Прочитај повеќе за лимарските работи

Клик за повеќе

Контакт со нас

Контактирајте со нас и ние ќе ги оствариме вашите цели и замисли!