Еврометал Виница

Челични конструкции Кровопокривачки работи  Браварски работи Лимарски работи

Нудиме палета на услуги од областа на челичните конструкции, покривачки, фасадерски и лимарски работи, како различен вид на челична браварија.

Основана во 2002 година

Докажана компанија со многубројни завршени проекти

Располагаме со механизација и искуство, Вашите проекти и планови да ги претвори во квалитетни, трајни и современи објекти.

Современи стандарди

Ние сме компанија која се вбројува меѓу водечките компании во источниот дел на републиката. Се занмава со изработка и монтажа на секаков тип градби од челични профили, кровопокривачки и браварски работи.

Услуги од Еврометал Виница

Челични конструкции

Челикот е материјал со неограничени можности и инзвонредни карактеристики. Совршено решение за изградба

Прочитај повеќе за челичните конструкции

Клик за повеќе

Кровопокривачки работи

Покривачките работи се изведуваат со сендвич панели со различна дебелина и трапезно профилирани лимови за совршена изведба

Прочитај повеќе за кровопокривачките работи

Клик за повеќе

Браварски работи

Вршиме секаков тип на браварски работи, вклучувајќи огради, скалила, пренамена на товарни возила, прозори и слично.

Прочитај повеќе за браварските работи

Клик за повеќе

Лимарски работи

Лимарските работи опфаќаат монтажа на опшивки, хоризонтални и вертикални олуци, атика, плафон, и се останато за вашите потреби

Прочитај повеќе за лимарските работи

Клик за повеќе

Нашите ценети клиенти

0 години
Лидери на пазарот во Македонија
0
Проекти
0
Вработени
0
Тони челик
0
Среќни клиенти